Krepimo ekipo – mlajši razvijalec, študent (junior developer)

13.11.2020

HTML, CSS, Javascript in/ali .Net in Phyton  so morja, kjer rad pluješ in vidiš priložnost osebne rasti. Ceniš dobrega mentorja in v srcu si pravi team-player. Svoje ideje rad deliš in komaj čakaš na konstruktivno debato. Sploh, če se ta odvije na terasi blizu centra s fantastičnim pogledom na Ljubljanski grad.

Če iščeš prostor pod soncem, kjer boš pognal svoje korenine, beri dalje. Smo IN516HT. Mlad in visoko motiviran kolektiv, ki dela na enem izmed najperspektivnejših področij v svetu. Podatki, analitika pa to…a ne skrbi, če ne veš nič o tem. Če še kaj poleg omenjenega res radi delamo je to, da nesebično delimo znanje. Ker samo skupaj smo močnejši.

Zagotavljamo ti prijazno delovno okolje in res kul sodelavce. Imamo eno najlepših pisarn v mestu, kjer ti bodo na na voljo neomejene količine kave, čaja, smutijev in sadja ter (seveda) čokolade in sladoleda.

Začnemo z 8 eur bruto na uro. V kolikor se najdeš v zgornjem opisu te vabimo, da nam svojo prijavo pošlješ na HR@in516ht.com do 30.11.2020.

IN516HT, d.o.o.

Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana