Krepimo ekipo

Pridružite se največji ekipi analitičnih strokovnjakov v Sloveniji in najbolj inovativnemu podjetju na področju podatkovne platforme Snowflake v EMEA regiji.

Delo na naprednih slovenskih in mednarodnih projektih nas uvršča v svetovno špico obdelave podatkov. Z zavidljivim številom izkušenih strokovnjakov, mladostno pronicljivostjo in medgeneracijsko povezanostjo krepimo znanje in zadovoljstvo vseh zaposlenih, ter vztrajno dvigujemo kvaliteto storitev visoke tehnologije. Če bi se morali opisati s tremi besedami, bi rekli: gradimo, povezujemo, navdušujemo!

Zaposlimo izkušene posameznike in zagnane začetnike, ki jih zanima podatkovna analitika.

Odprta delovna mesta:

Svetovalec začetnik (m/ž)

se bo v okviru poslovne analitike razvijal v delu na različnih projektih, zajemu poslovnih potreb in svetovanju strankam ALI bo kot podatkovni inženir razvijal uporabniške rešitve ter jih optimiziral in vzdrževal. Več o delovnem mestu.


Višji svetovalec I (m/ž)

katerega izkušnje bodo s področja poslovne analitike izstopale pri zajemu poslovnih potreb strank in poslovnem DQ-u ALI katerega izkušnje bodo v okviru podatkovnega inženiringa razvoj uporabniških rešitev dvignile na še višji nivo. Več o delovnem mestu.


QA inženir začetnik (m/ž)

bo kot pomemben člen razvojne ekipe analiziral zahteve in izvajal teste ter sodeloval pri razvoju funkcionalnosti. Več o delovnem mestu.

Prijave sprejemamo na HR@IN516HT.COM do 30. 9. 2021.