Back

Širimo ekipo – SQL Junior navdušenec / navdušenka

3.02.2021

Čeprav ste šele na začetku svoje karierne poti, nekako čutite njihov klic. SELECT, JOIN ali pa GROUP BY so le nekateri izmed izrazov, ob katerih zastrižete z ušesi.

Na svoji poti do idealnih SQL poizvedb bi cenili dobrega mentorja. Ekipno delo je del vaše biti, svoje ideje radi delite, nove pa energično vsrkavate vase. In če vse to podkrepimo še s teraso blizu centra, ki nudi fantastičen pogled na Ljubljanski grad in hribe, je preboj med zadovoljne top strokovnjake zagotovljen.

Smo IN516HT. Mlad in visoko motiviran kolektiv, ki dela na enem izmed najperspektivnejših področij na svetu. Podatkovna analitika je že skoraj del našega DNA. A tudi če še niste čisto tam, ne skrbite, saj res radi nesebično delimo znanje. Ker samo skupaj smo močnejši.

V rokavu nosite mnoge adute, med drugim tudi:

  • izobrazbo 6/1 stopnje, področje računalništva, matematike ali drugega ustreznega,
  • 2 leti delovnih izkušenj (lahko tudi študentskega dela),
  • dobro znanje angleškega jezika,
  • zahtevno poznavanje dela z računalnikom.

Nudimo vam zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim delom šest mesecev in polnim delovnim časom za delovno mesto Svetovalec začetnik (m/ž). Urili se boste skozi aktivno sodelovanje pri zajemu poslovnih zahtev naročnika, pri izdelavi funkcijskih specifikacij za načrtovanje informacijskega sistema in samostojnem oblikovanju enostavnih rešitev, samostojni uporabi in izgradnji procesov razvoja, oblikovanju navodil za delo z rešitvijo ter predstavljanju tehničnih rešitev naročniku.

Zagotavljamo vam prijazno delovno okolje in fantastične sodelavce. V eni najlepših pisarn v mestu vam bodo na voljo neomejene količine napitkov in prigrizkov ter (seveda) čokolade, oreščkov in sladoleda. In ker se včasih jutro rado prebuja kasneje, smo odprti tudi za klik ali dva od doma.

V kolikor se najdete v zgornjem opisu, bomo resnično veseli vaše prijave. Pošljite nam jo na HR@in516ht.com do 19. 2. 2021.